Itt az új T-Roc Cabriolet

Már rendelhető a frissített T-Roc első változata, a Cabriolet!
T-Roc Cabriolet

Határtalan lehetőségek

Az új T-Roc Cabriolet. Első pillantásra a belső erő kifejeződése. Második pillantásra korlátlan szabadság. És szinte minden tekintetben egy lenyűgöző crossover, amely minden pillanatot könnyedén különlegessé tesz.

Kiváló minőség az utolsó részletig

A belső tér nemcsak megnövelt üléskomfortot, hanem nagyobb vezetési élményt is biztosít. Ez mindenekelőtt az érezhetően jó minőségű felszereltségnek köszönhető – például dekoratív varrásaival díszített puha műszerfalnak a teljesen digitalizált pilótafülkében –, de az általános jövőorientált kezelési kényelemnek is köszönhető. A hangsúly itt a többfunkciós kormányon van, amellyel például a Ready 2 Discover rádió 20,3 cm-es (8 hüvelykes) kijelzőjét is vezérelni lehet. Az App-Connect pedig vezeték nélküli hozzáférést is biztosít bizonyos okostelefon-alkalmazásokhoz.

Izgalmasan szép

Új lökhárítók, LED-es fényszórók, csillogó krómcsíkok: ütős részleteivel és teljesen elektromos mozgatású, szövet kabrió tetejével az új crossover kialakítás a SUV és a kabrió lehető legszebb kombinációját hozza létre. A nyolc választható fényezéssel, az új könnyűfém keréktárcsákkal és az opcionális Black Style dizájncsomaggal garantáltan kitűnik a tömegből.

Hely a nagy terveknek

SUV-arányainak köszönhetően az új T-Roc Cabriolet lenyűgöző fej- és lábteret kínál a vezető és az első utas számára. De mindenekelőtt nagy rugalmasság és bőséges hely jellemzi az akár 284 literes csomagtartóval, ami a crossovert kategóriájában kiemelkedően tágas kabrióvá teszi. A lehajtható hátsó ülések további tárolóhelyet biztosítanak, amely még nyitott kabriótető esetén sem korlátozott. További praktikus tulajdonságként a hátsó ülés háttámlája távkioldóval közvetlenül a csomagtérből lehajtható.

Állítsa össze saját T-Roc Cabriolet SUV-ját a lenti linkre kattintva vagy keresse kollégáinkat!

Image
Image
Marx Károly
VW és VW Haszonjárművek értékesítő

Telefonszám: +36 27 306 629
Mobiltelefonszám: +36 20 433 6044
E-mail kmarx@lukacsestamas.hu
Varga Balázs
értékesítési vezető koordinátor / értékesítő

Telefonszám: +36 27 306 629
Mobiltelefonszám: +36 30 311 5566
E-mail: bvarga@lukacsestamas.hu

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!