Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 5 dolog, amit megtehet, míg ID-ját tölti
2021.06.20.
Tippek

5 dolog, amit megtehet, míg ID-ját tölti

Európaszerte – így Magyarországon is – egyre több publikus töltőállomás érhető el a bevásárlóközpontokban, élelmiszerboltoknál és benzinkutakon – könnyebbé, gyorsabbá és kényelmesebbé téve elektromos autója töltését.

ID-modellek töltése

Sokan otthoni fali töltő telepítését választják a kényelmes vagy egyszerű éjszakai töltés érdekében, de a hétvégi túrák vagy a hosszabb utazások miatt szükség lehet a publikus töltők használatára is. Így Ön akár újdonsült elektromos autó tulajdonos, akár csak tervezi a vásárlást, alább talál 5 ötletet arra, mivel töltheti el az idejét, míg járművét tölti.

Pihenjen és relaxáljon!

Töltődjön újra autójával együtt egy gyors szünet során. Az ID modellekben a vezető és első utasa behúzhatja az opcionálisan elérhető, fix üvegtető* redőnyét és kényelembe helyezheti magát a hat irányban, elektromosan állítható ergoActive első üléseknek* hála.

Mozgassa át testét!

Felhasználhatja a rendelkezésre álló időt arra is, hogy kinyújtsa lábait vagy sétáljon egyet a környéken. Azonban tartsa fejben a töltő-etikettet, és ne hagyja rajta autóját, ha már teljesen feltöltötte!

Élvezze az autója nyújtotta szórakozási lehetőségeket!

Használja ki a Car-Net wifi hotspotja nyújtotta előnyöket és streamelje kedvenc filmjét vagy tévéműsorát akár négy kompatibilis eszközön!* Ne aggódjon, telefonos applikációja értesíteni fogja, ha autója elérte a kívánt töltöttségi szintet.

Kényeztesse magát egy masszázzsal!

Lehet, hogy a több órás vezetés után az ergoActive első ülések* négyirányú hátmasszázsára van csak szüksége, hogy újra útra kész legyen. A következő lépés a 30-színű ambient világítás* aktiválása az élvezetes és minden érzékszervre ható élményért.

Stop and shop – azaz vásároljon, amíg megáll tölteni!

Sok töltő benzinkutak, élelmiszerboltok, bevásárlóközpontok, hotelek mellett található. Amíg vár autója feltöltésére, vásároljon élelmiszert, igyon egy csésze kávét, válasszon egy új ruhát vagy bármi mást! Ha nincs hangulata a vásárláshoz, csak lepje meg magát kedvenc harapnivalójával a várakozás során!

* opcionálisan választható felszereltségek

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.