Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

 • ID.7 ADAC teszt
  Aktuális 2024.06.05.

  Az ID.7 történelmi csúcspontszámot kapott az ADAC járműtesztjén

  A teljesen elektromos ID. család csúcsmodellje, és immár a rangos ADAC járműteszten is a legmagasabb pontszámot érte el: a Volkswagen ID.7 lett az első olyan jármű, amely 1,5-ös átlagpontszámot ért el, és ezzel összességében „nagyon jó” értékelést kapott a független teszten, amelyet Európa legnagyobb autóklubjának mérnökei végeztek.

 • ID. CODE
  Innováció 2024.05.29.

  Új dizájn, innovatív technológiák és gyors fejlődés: a Volkswagen ID. CODE Kína számára

  A Volkswagen szisztematikusan halad előre „Kínában, Kínáért” stratégiájával. A cél az, hogy a világ legnagyobb autópiacán még szorosabban igazodjanak a vásárlók sajátos igényeihez, és meggyőző termékkínálatot biztosítsanak számukra minden releváns szegmensben.

 • ID.3 frissítés 2004
  Innováció 2024.05.22.

  Jelentős frissítés az ID.3-hoz: értékesítés előtti bevezetés a Pro S modellel

  A Volkswagen kiterjedt frissítéssel dobja piacra az új ID.3-at. A következő szoftver- és infotainment-generáció, valamint a továbbfejlesztett működési koncepció ezzel belép a Volkswagen elektromos kompakt osztályába.

 • Az új Golf GTI
  Újdonság a Volkswagentől 2024.05.16.

  A még erősebb, új Golf GTI megérkezett

  A Volkswagen jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Golfon új infotainment rendszerrel, új szoftverrel, új dizájnnal és új hajtásokkal. A modellsorozat legikonikusabb járművének előértékesítése hamarosan kezdődik: készüljön fel a Golf GTI új kiadására – az eredeti, sportos kompakt autóra. A most már 195 kW (265 LE) teljesítménnyel büszkélkedő új GTI 20 LE-vel erősebb, mint elődje.

 • 50 éves a Golf
  Aktuális 2024.04.30.

  Ötvenedik születésnapját ünnepli a világ egyik bestsellerje – a Volkswagen 1974. március 29-én kezdte meg az első Golf gyártását – 2. rész

  Pontosan 50 éve, március 29-én kezdte meg a Volkswagen a Golf sorozatgyártását Wolfsburgban. Senki sem tudta azon a márciusi napon, hogy ez a kompakt autó – a legendás Bogár utódja – minden idők legsikeresebb Volkswagenje és legkelendőbb európai autója lesz.

 • 50 éves a Golf
  Aktuális 2024.04.24.

  Ötvenedik születésnapját ünnepli a világ egyik bestsellerje – a Volkswagen 1974. március 29-én kezdte meg az első Golf gyártását – 1. rész

  Pontosan 50 éve, március 29-én kezdte meg a Volkswagen a Golf sorozatgyártását Wolfsburgban. Senki sem tudta azon a márciusi napon, hogy ez a kompakt autó – a legendás Bogár utódja – minden idők legsikeresebb Volkswagenje és legkelendőbb európai autója lesz.

 • Az új ID.3 GTX és ID.7 GTX Tourer
  Újdonság a Volkswagentől 2024.03.14.

  Az ID.3 GTX és az ID.7 GTX Tourer dupla világpremierje: az első adatok és képek a Volkswagen sportos elektromos modelljeiről

  A Volkswagen bővíti a sportos GTX modellek kínálatát. Kettős világpremierként az új ID.3 GTX és ID.7 GTX Tourer modellek most debütálnak.

 • ID.7 Tourer világpremier
  Újdonság a Volkswagentől 2024.02.22.

  Egy új korszak elektromos mindenese: a Volkswagen ID.7 Tourer világpremierje

  Az ID.7 az elektromos Volkswagen modellek zászlóshajója – egy progresszív limuzin-kupé nagy hatótávval. A Volkswagen most egy kombi autóval bővíti az ID.7 portfólióját Európában: a vadonatúj ID.7 Tourerrel. Ez az egyik első teljesen elektromos kombi a felső középkategóriában.

 • 50 éves a Golf
  Aktuális 2024.01.16.

  50 év, nyolc generáció: a 2024-es év a Golfról szól a Volkswagennél

  A Golf a Volkswagen márka szíve – és egyenlő a „bestseller” kifejezéssel, ahogy talán semmilyen más modell sem: nyolc generáció alatt több, mint 37 millió eladott példány.

 • Volkswagen Prime modellek
  Akció 2024.01.15.

  VW Prime modellek

  Új, limitált szériát jelentett be a Porsche Hungaria több VW modellből is Prime néven, melyek rengeteg extrát tartalmaznak - alapáron!

 • A Volkswagen új, kiszállásra figyelmeztető rendszere
  Innováció 2024.01.09.

  A Volkswagen új, kiszállásra figyelmeztető rendszere

  A Volkswagen kiszállásra figyelmeztető rendszerének legújabb generációja segít elkerülni a veszélyes helyzeteket a belvárosi forgalomban a járműből való kiszálláskor.

 • Állami támogatás elektromos autó vásárlására 2024-ben
  Aktuális 2023.12.23.

  Állami támogatás elektromos autó vásárlására 2024-ben

  2024. január 5-én jelent meg az elektromos autó támogatás pályázati kiírása a feltételekkel, a jogosultak körével és az elérhető összegekkel. A pályázat célja, hogy segítse a környezettudatos vállalatokat a zöld átállásban – 30 milliárd forintos keretösszeget biztosítva ahhoz. Alább olvashatja a támogatáshoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.