Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

 • Volkswagen modellek raktárról készletakcióval
  Újdonság a bemutatóteremből 2023.03.22.

  VW modellek raktárról, kiemelt kedvezménnyel

  Elektromos, benzines vagy dízel? Manuális vagy automata? Városi mini, kis SUV vagy elegáns limuzin? A Lukács és Tamás-nál minden elérhető, azonnal, nagy kedvezménnyel!

 • ID.2all
  Újdonság a Volkswagentől 2023.03.16.

  AZ ID.2all koncepcióautó világpremierje

  A Volkswagen márka folytatja kompakt autóinak sikertörténetét az elektromobilitás korában, és az ID. 2all koncepcióautójával bepillantást enged egy 25 000 euró alatti, teljesen elektromos Volkswagen jövőjébe. Az első tények: elsőkerék-hajtás, akár 450 km-es hatótáv, innovatív technológiai funkciók, mint például a Travel Assist, az IQ.LIGHT vagy az elektromos jármű útvonaltervező, valamint egy új Volkswagen formanyelv. A sorozatgyártású változat a MEB Entry platformon fog alapulni, és egyike annak a tíz új elektromos modellnek, amelyeket a Volkswagen 2026-ig piacra dob.

 • Az új ID.3 világpremierje
  Újdonság a Volkswagentől 2023.03.01.

  Továbbfejlesztett minőségű, szerethető, digitális: az új ID.3 világpremierje - VIDEÓVAL

  Friss dizájn, jobb minőségű anyagok és a legújabb generációs segédrendszerek: ez az új ID.3. Két és fél évvel az első generáció megjelenése után a Volkswagen teljesen elektromos bestsellerje átfogó frissítéssel érkezik a piacra.

 • Ant-man és az ID.4
  Innováció 2023.02.22.

  Felvillanyozó együttműködés a VW és a Marvel Studios között A Hangya és a Darázs: Kvantumánia filmben

  A Marvel Studios „A Hangya és a Darázs: Kvantumánia” című filmjének megjelenése alkalmából a Volkswagen globális, 360 fokos kampányt indított az amerikai mozikban, amely az ID.4-et állítja a rivaldafénybe a film ihlette egyedi tartalommal. Az együttműködés alapja a teljesen elektromos jármű termékelhelyezése, mint a szuperhős családi autója a készülő filmben.

 • Touareg 2024
  Újdonság a Volkswagentől 2023.02.16.

  Az új Touareg utolsó tesztje az Északi-sarkkör közelében

  Idén a Volkswagen folytatja a milliós darabszámban eladott Touareg sikertörténetét a prémium SUV átfogó műszaki és vizuális frissítésével. A luxus SUV hátulját és elejét újratervezték, az alvázat továbbfejlesztették, így nyűgöz le a kényelem és a teljesítmény kombinációjával. A nyári világpremier előtt a Volkswagen most bemutatja csúcsmodellje frissítésének első előzetesét.

 • Az ID.7 intelligens klímája
  Innováció 2023.01.31.

  Új Volkswagen ID.7 intelligens klímával

  A légkondicionáló berendezések a modern autók szerves részét képezik és minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosítanak. A Volkswagen egy lépéssel tovább megy az új ID.7-ben, és most először alkalmaz olyan légkondicionáló rendszert, amely gyorsabban hűti le vagy melegíti fel a jármű belterét, akár már az utazás megkezdése előtt.

 • Az új, 2023-as ID.3
  Újdonság a Volkswagentől 2023.01.16.

  Az új ID.3 készen áll és hamarosan indul is

  A Volkswagen idén tavasszal mutatja be a nagyközönségnek az új ID.3-at. A második generációs ID.3 az ID. család sikertörténetének legújabb fejezete: a mai napig több, mint félmillió – a moduláris elektromos hajtásmátrix (MEB) alapjaira épített – ID. modellt szállítottak le az ügyfeleknek világszerte.

 • Az ID.7 szedán a CES-en
  Újdonság a Volkswagentől 2023.01.09.

  Úton a világpremier felé: az új ID.7 szedán először digitális álcázással látható

  A színpad készen áll az ID.7-re! A Volkswagen Group of America a 2023. január 5. és 8. közötti Las Vegas-i CES-en (Consumer Electronics Show) bemutatja első teljesen elektromos szedánját, amely a moduláris elektromos hajtásmátrixon (MEB) alapul. Az intelligens álcázás egyedülálló technológiát és többrétegű fényezést használ, így hozva létre fényhatásokat a jármű különböző részein.

 • Volkswagen koncepcióautók – 2. rész: fókuszban a teljesítmény
  Innováció 2022.12.21.

  Volkswagen koncepcióautók – 2. rész: fókuszban a teljesítmény

  Ha Amerikáról van szó, sokunknak az extrém teljesítményű autók, a feltűnő megoldások jutnak eszébe. A Volkswagen of America az idei Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show®-n, a nevadai Las Vegasban mutatta be SUV modelljeire épített kaland-koncepcióit, valamint teljesítmény-koncepcióit és történelmi nagyteljesítményű modelljeit.

 • Volkswagen koncepcióautók – 1. rész: fókuszban a kaland
  Innováció 2022.12.14.

  Volkswagen koncepcióautók – 1. rész: fókuszban a kaland

  Ha Amerikáról van szó, sokunknak az extrém teljesítményű autók, a feltűnő megoldások jutnak eszébe. A Volkswagen of America az idei Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show®-n, a nevadai Las Vegasban mutatta be SUV modelljeire épített kaland-koncepcióit, valamint teljesítmény-koncepcióit és történelmi nagyteljesítményű modelljeit.

 • Golf Euro NCAP 5 csillag
  Innováció 2022.11.30.

  Biztonság mindenekelőtt: a Golf sikerének egyik titka

  A Volkswagen Golf ismét öt csillagot kapott az Euro NCAP biztonsági tesztjén (European New Car Assessment Programme). A modell az európai fogyasztóvédelmi intézménytől minden vizsgált területen igen magas minősítést kapott. A kompakt Volkswagen különösen lenyűgöző volt a felnőtt utasok, a gyermekek és a veszélyeztetett közlekedésben résztvevők biztonsága, valamint a segédrendszerek tekintetében. Az autó alapfelszereltsége az első ülések középső légzsákja is. A legújabb Golfot tehát átfogó biztonsági koncepcióval látták el, amely megfelel az új, szigorúbb vizsgálati eljárásnak. Így a Golf továbbra is kategóriája legjobbjai közé tartozik.

 • Golf R 20th Anniversary Edition
  Újdonság a Volkswagentól 2022.10.26.

  A VW legforróbb ferdehátújának húsz éve: a Golf R amerikai szemmel

  Bár a Golf R 20. születésnapját ünneplő 20th Anniversary Edition hozzánk nem jut el, nézzük meg, mit jelent a modell a világ másik végén, Amerikában élő társainknak!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.