Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Jani bácsi 37 év Volkswagenezés után nyugdíjba vonult
2019.12.25.
Esemény

Jani bácsi 37 év Volkswagenezés után nyugdíjba vonult

Az év végi hajtásban, nemcsak az őszi időjárástól, és a nyári gumiktól vettünk búcsút, hanem nyugdíjba vonulása alkalmából Grezner János autószerelő mestertől is, aki 37 évig dolgozott a cégnél. Lukácsné Tamás Katalin ügyvezető családja és munkatársai körében búcsúzott el Jani bácsitól:

Jani bácsi búcsúzattó

"Minden embernek kell, legyen egy feladata ebben az életben - kötelességen belül, vagy azon felül is talán -, mert különben nem lenne értelme annak, hogy él. Az emberi világ több kell, legyen, mint egy bonyolult szerkezetű gép, melyben minden ember egy fogaskerék szerepét tölti be... Minden embernek kell, legyen egy feladata, egy titkos küldetése, mely Istentől való. "

Wass Albert

 

Kedves Jani Bácsi!

Búcsúzni, összegezni így az év vége felé szokásos, mindenki számára várt és elvárt dolog, belső késztetés- a különbség itt és most azonban más, sokkal gazdagabb. Fordulópont ez nagyobb, mint az évvége, hiszen a tanulság a visszatekintés nem csak egy évre, hanem egy egész pályafutásra szól: tele számtalan élménnyel, sikerrel, nehézséggel.

A Lukács és Tamás Kft-vel eltöltött 37 év alatt – számtalan Volkswagen, Skoda és a kezdetekben még Audi is „gyógyult meg” a kezed alatt. Támogattál, tanítottál kollegákat az autószerelő szakma szépségeire, és segítettél nekik a holtponton átlendülni. A pályafutásoddal példát mutattál számunkra, hogy az autószerelés alkotás, hiszen, ami nem működött, de miután dolgoztál rajta megjavult, ott a kézzel fogható végeredmény: a csendben doromboló motorban, az újra biztonságos autóban. Rávilágítottál arra, hogy az autószerelés egy komplex gondolkodásmód, hiszen a rengetek új ismeret mellet, nemcsak az autók a gépek szeretete kell ide, hanem összefüggő rendszerek együttműködését kell nagyító alávenni, diagnosztizálni egy-egy hiba feltárása során. Végezetül itt hagytad nekünk azt a hitvallást a szakmáról, hogy soha ne felejtsük el, az autószerelés folyamatos fejlődés, élethosszig tartó tanulás.

A kezdetektől egy értékes embert ismertünk meg benned, akire lehetett számítani, aki mindig a megoldást kereste. Sokat segítettél tanácsaiddal, óriási tapasztalatoddal, a megfontoltságoddal az elfogadásoddal. Kísérted a cégünket és a családunkat az alapítástól, a mai napig. Velünk voltál a kezdetektől az örömeinkben, a kihívásainkban, a változásokban, de a nehézségekben is, támogattál bennünket odaadó, lelkiismeretes munkáddal és teljes bizalmaddal. Soha nem volt kétséged a fejlődésben, az újdonságban.

Ledolgoztál egy életet a családommal, a családi háttérrel! – és ennél igazabb, nagyobb ajándékot cégvezetőként nem is kaphattam volna tőled. Köszönet a kitartásért!

Tudjuk, hogy most neked a pihenés lesz az első, aztán a családod az, aki segíteni fog abban, hogy teljessé váljanak a napjaid odahaza. Ehhez az új úthoz kívánunk sok sikert, még több örömet, de legfőképpen egészséget!

 

„Ne csüggedj hát, találd meg önmagad, ezért jöttél, hogy csodás dolgot tégy! A lét értelmét megértsd és megragadd, s minden időben felhőtlen boldog légy!”

Aranyosi Ervin: Az idő tündére (részlet)

 

Köszönjük Jani bácsi!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.