Lukács és Tamás Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Minden eszközünkkel egy nemes ügyért
2020.05.06.
Szervizhírek

Minden eszközünkkel egy nemes ügyért

Márkaszervizünk minden javítás után 1000 forinttal támogatja a koronavírus elleni küzdelmet

Minden eszközünkkel egy nemes ügyért

Különleges időket élünk. A koronavírus ellen folytatott harc nemcsak a mindennapjainkat alakította át, hanem azt is, ahogy autókat gyártunk, értékesítünk és szervizelünk.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy támogathassuk azokat, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. Az elmúlt hetekben márkakereskedéseinkkel karöltve országszerte adtunk át autókat önkormányzatok és egészségügyi intézmények részére. Dalnoki Balázs és Kovács András márkaigazgatók két-két Volkswagen mikrobuszt adtak át a járvány idejére a Dél-pesti Centrumkórház és a Szent János Kórház számára. A Volkswagen márkakereskedői hálózata pedig további kilenc gépjármű használatát ajánlotta fel egészségügyi intézményeknek.

Most újabb kezdeményezést indítunk. A 2020. április 29. és május 31. között magyarországi márkaszervizekben elvégzett javítások után járművenként 1000 forinttal támogatjuk a koronavírus elleni harcot.
 
A kampány állásáról heti rendszerességgel számolunk be a Volkswagen Facebook oldalán.

A kezdeményezés során befolyt összeget a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács rendelkezésére bocsátjuk, akik gondoskodnak arról, hogy a támogatás jó helyre menjen.

Akik az adott időszakban nem jutnak el Volkswagen, illetve Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizbe, vagy az általunk felajánlott összegen felül is támogatnák kampányunkat közvetlenül is adakozhatnak. Megnyílt a nemzeti összefogás vonala, a 1357, ahol egy telefonhívás vagy SMS 500 forint támogatást jelent, valamint él az összefogás számlaszáma (11711711-22222222) is, ahová szintén várják a felajánlásokat.

Köszönjük, hogy együtt segíthetünk!

www.volkswagen.hu/adomanygyujtes

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.