Szervizhírek
2020.05.06.

Minden eszközünkkel egy nemes ügyért

Márkaszervizünk minden javítás után 1000 forinttal támogatja a koronavírus elleni küzdelmet
Minden eszközünkkel egy nemes ügyért

Különleges időket élünk. A koronavírus ellen folytatott harc nemcsak a mindennapjainkat alakította át, hanem azt is, ahogy autókat gyártunk, értékesítünk és szervizelünk.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy támogathassuk azokat, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. Az elmúlt hetekben márkakereskedéseinkkel karöltve országszerte adtunk át autókat önkormányzatok és egészségügyi intézmények részére. Dalnoki Balázs és Kovács András márkaigazgatók két-két Volkswagen mikrobuszt adtak át a járvány idejére a Dél-pesti Centrumkórház és a Szent János Kórház számára. A Volkswagen márkakereskedői hálózata pedig további kilenc gépjármű használatát ajánlotta fel egészségügyi intézményeknek.

Most újabb kezdeményezést indítunk. A 2020. április 29. és május 31. között magyarországi márkaszervizekben elvégzett javítások után járművenként 1000 forinttal támogatjuk a koronavírus elleni harcot.
 
A kampány állásáról heti rendszerességgel számolunk be a Volkswagen Facebook oldalán.

A kezdeményezés során befolyt összeget a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács rendelkezésére bocsátjuk, akik gondoskodnak arról, hogy a támogatás jó helyre menjen.

Akik az adott időszakban nem jutnak el Volkswagen, illetve Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizbe, vagy az általunk felajánlott összegen felül is támogatnák kampányunkat közvetlenül is adakozhatnak. Megnyílt a nemzeti összefogás vonala, a 1357, ahol egy telefonhívás vagy SMS 500 forint támogatást jelent, valamint él az összefogás számlaszáma (11711711-22222222) is, ahová szintén várják a felajánlásokat.

Köszönjük, hogy együtt segíthetünk!

www.volkswagen.hu/adomanygyujtes