Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Váci NKSE - Lukács és Tamás Kft. szponzoráció
2021.12.10.
Aktuális autószalon-információk

Váci NKSE - Lukács és Tamás Kft. szponzoráció

A Volkswagen márka és a Lukács és Tamás Kft. hat autóval támogatja a Váci Női Kézilabda Egyesület munkáját

Lukács és Tamás - Váci NKSE

”Ma elmondhatom, hogy akár Magyarországon, akár most már Európában is értéket teremtünk azzal a játékkal, amit a mérkőzéseken nyújtunk és azzal, amit ez a csapat tud. Az egész egyesületünkben a pályán és az azon kívül mutatott munkát is a rend jellemzi és mindezt szeretetben tesszük, hiszen ez a csapatsport nem működhetne anélkül, hogy egymást ne szeretnénk."

Ezzel a párhuzammal mondott köszönetet Kirscner Erika elnökasszony a sajtótájékoztatón.

Image
Image

Váci Napló írása

Hivatalosan is az Érték, a Rend és a Szeretet szellemében játszik innentől a Váci NKSE

Szponzorációs és együttműködési megállapodást kötött a Lukács és Tamás Kft a Váci Női Kézilabda Sportegyesülettel. Ezt egy december 9-én megtartott sajtótájékoztató keretei között jelentették be a felek, ahol betekintést engedtek az egyezségük részleteibe is.

Egy közösség akkor lehet igazán sikeres, ha a tagjai segítik és támogatják egymást. Ezen elvek mentén szemelte ki a Lukács és Tamás Kft a Váci Női Kézilabda Sportegyesületet, hogy ők képviseljék a márka nevét, illetve a cég szlogenjét és üzletfilozófiáját. A három generáció óta családi tulajdonban lévő márkakereskedés már korábban is kapcsolatban volt a klubbal, így amikor a Porsche Hungária lehetőséget biztosított számukra egy szponzorációs együttműködés megteremtésére, vélhetően nem keresgéltek sokáig a megfelelő partner után. A megállapodás értelmében így a városunkat már nemzetközi porondon is képviselő kézisek egy helyi vállalkozás támogatásával és pár új Volkswagen gépjárművel lettek gazdagabbak

A december 9. délelőtt megtartott sajtótájékoztató szintén ebben a lokálpatrióta hangulatban zajlott: Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője a helyi közösségek összetartásának a fontosságát hangsúlyozta levelében,

"Egy közösség akkor erős, és akkor sikeres, ha tagjai összetartanak. Most egy ilyen alkalomnak örülhetünk. Vác büszkeségei a női kézisek. Itt mindenki izgatottabban olvassa a róluk szóló sport híreket. Amikor ők lépnek a pályára, sok váci érzi úgy, érte küzdenek a lányok. Ezért is köszönjük a Volkswagen márkának és a Lukács és Tamásnak, hogy már jó ideje támogatják a csapatot, és most újabb segítséget nyújtanak!"

Lukácsné Tamás Katalin is ennek a szellemében szólalt fel.

„Korábban, 2020-ban elkezdődött egy együttműködés, ami nagyon eredményes, sikeres volt és jó volt az üzenete. Azonban közbejött a jelenleg is velünk élő vírus, ami akkor legyőzött bennünket. Félbe kellett hagynunk a közösen megkezdett projektet, ami valamennyi fél számára fájdalmas volt. De most tudatos stratégiával és komoly szakmaisággal újra felvettük a harcot a pandémiával és ezen a területen sikerült legyőznünk. Dacoltunk a lehetetlennel és egy előremutató, kiemelt modellel tudjuk a mai naptól kezdődően egy éven keresztül az arra kiválasztott sportolókat támogatni az általunk felajánlott Volkswagen Polo és T-Cross modellekkel. Kívánom, hogy a segítségünkkel a csapat éljen meg szép élményeket és legyen olyan sikeres, mint a mi márkánk, valamint képviseljék büszkén a cégünket” – fogalmazott az ügyvezető igazgató.

Őt követte a Volkswagen magyarországi márkaigazgatója Papp Zoltán, aki elmondta, hogy ő maga is nagy sportszerető ember hírében áll és már csak ezért is örül a mai nappal megkezdődő közös munkának. Majd kitért arra is, hogy nagy öröm neki és az általa képviselt vállalat számára, hogy ennek az együttműködésnek a kezdeményezője a Lukács és Tamás Kft volt, aki már közel 25 éve megbecsült partnere hálózatuknak. Fontosnak gondolják, hogy egy ilyen tradicionális cég, aki nagyon aktív a helyi közösségben az ő segítségükkel egy ilyen szponzoráció élére tudjon állni.

Végül Kirsner Erika, a Váci NKSE elnöke kért magának szót és miután kifejezte háláját, kitért arra, hogy miért is vállalták el boldogan az együttműködéssel járó értékeknek a képviseletét.

„Úgy gondolom, hogy a mi egyesületünk teljesen illeszkedik ahhoz a szlogenhez, amit a Lukács és Tamás Kft képvisel, ami az „Érték. Rend. Szeretet.” Ma elmondhatom, hogy akár Magyarországon, akár most már Európában is éréket teremtünk azzal a játékkal, amit a mérkőzéseken nyújtunk és azzal, amit ez a csapat tud. Az egész egyesületünkben a pályán és az azon kívül mutatott munkát is a rend jellemzi és mindezt szeretetben tesszük, hiszen ez a csapatsport nem működhetne anélkül, hogy egymást ne szeretnénk. […] Nagyon nagy segítség ez nekünk, hiszen a lányok mindennapi életét könnyíti az meg, hogy ilyen kiváló márkával járhatnak és ilyen kiváló autók vannak alattuk” – zárta szavait a klubvezető, majd átadott Papp Zoltánnak egy, a csapat kézisei által dedikált mezt, ezzel is kifejezve köszönetüket.

A beszédek meghallgatása után pedig az egyesület játékosai ünnepélyesen átvehették a nekik szánt járműveket, amik innentől legalább egy évig szolgálni fogják őket és amiknek élvezhetik előnyeit.

 2021. 12. 09.  Dolhai Péter

Váci Napló teljes cikke

Képgaléria

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.