Drop&Go kulcs átadás-átvétel

Ha gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét márkaszervizünkben leadni vagy javítás után átvenni, akkor nálunk egész nap, a hét minden napján lehetősége van ezt megtenni.
Drop&Go

Mi ez?

Drop&Go szolgáltatásunk egy új térítésmentes átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

Amennyiben gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét márkaszervizünkben leadni vagy javítás után átvenni, akkor az új szolgáltatásunknak köszönhetően nálunk egész nap, a hét minden napján lehetősége van ezt megtenni.

A szolgáltatás igénybevételének menete

JÁRMŰ LEADÁS

1.       Időpontfoglalás - online időpontfoglalási rendszerünkön vagy telefonos elérhetőségünkön keresztül. Kollégáink ezt követően visszaigazolják előjegyzését és Drop&Go leadási igényét.

2.       Autóleadás – leparkolás az ügyfélparkolóban.

3.       Drop&Go pont - indítókulcs és a dokumentumok leadása az ott található Drop&Go trezorba.

Kulcs átadás-átvételi pontunkon trezorunkat a külső kapu mellett találja.

A kulcs leadását úgy tekintjük, hogy ön elfogadta a Drop&Go szolgáltatás feltételeit. Így ezt követően szerviztanácsadó munkatársunk a megbízásról javítási megrendelő lapot állít össze, amelyet elküld az Ön előzetesen megadott email címére.

4.       Megrendelés – az emailen elküldött javítási megrendelőlap visszaigazolása, hogy a munkálatokat mielőbb megkezdhessük!

Amint autójának szervizelése elkészült, szerviztanácsadó kollégánk elküldi Önnek az elvégzett munkákról szóló értesítést és szükség szerint a számlát, amelynek kiegyenlítése után el is viheti autóját.

JÁRMŰ ELVITELE

Amennyiben autóját Drop&Go szolgáltatásunk segítségével szeretné átvenni, úgy ezt szerviztanácsadónkkal szükséges előre egyeztetnie! Munkatársaink ezt követően gépkocsiját a megjelölt parkolóba teszik, majd annak kulcsát és leadott dokumentumait a Drop&Go trezorban elhelyezik. Ön ezt követően az általunk megadott kódszám segítségével azokat a Drop&Go trezorból átveheti.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését az új szolgáltatásunkkal kapcsolatban, amennyiben bővebb információra lenne szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

Drop&Go
Csuka Zoltán
szerviztanácsadó
Telefonszám: +36 27 306 629
Mobiltelefonszám: +36 30 606 79 25
Fax 
Hellenpach Kornél
szerviztanácsadó
Telefonszám: +36 27 306 629
Mobiltelefonszám: +3620 348 5609
Fax 
Márczy Gergő
karosszéria- és lakatosmunka szerviztanácsadó
Telefonszám: +36 27 306 629
Mobiltelefonszám: +36 30 371 4655
Fax