„Mobil otthon egy dobozban” a Volkswagen Haszonjárművektől

A Volkswagen Haszonjárművek mini-mobil kempingegységek sorát dobta piacra, amelyek konyhával, ágyakkal, vízellátással és tárolóhellyel rendelkeznek, így biztosítva teljes rugalmasságot a tulajdonosoknak.
Mobil otthon egy dobozban

A „mobil otthon egy dobozban” olyan moduláris egységek választékából áll, amelyek a meglévő csomagterekbe illeszkednek, és az utazáshoz szükséges eszközöket biztosítják. A konyha néhány másodperc alatt rendelkezésre áll, az ágy pedig egyetlen mozdulattal kinyílik, megkönnyítve az életet az úton.

Az elmúlt évben megnőtt a kempingfelszerelések iránti kereslet, mivel a Covid-19 világjárvány miatt megnőtt a nyaralásukat idehaza töltő magyarok száma. A tendencia várhatóan folytatódik: az emberek nagy része nyilatkozott úgy, hogy idén hazánkban kíván nyaralni.

Image

A többfunkciós BusBox a Volkswagen Caravelle T5/T6/T6.1 modellekkel kompatibilis, és egy ágyat, matracot, konyhát (kétégős tűzhely számára), valamint bővíthető tárolóhelyet és vízellátást is biztosít.

A Caravelle és a California Beach Tour tulajdonosai számára a BusBox matrac nélkül is elérhető

A Caddybe percek alatt beépíthető KombiBox ágyat, konyhát, vízellátást és rakteret kínál.

Összecsukható komfortmatrac különálló tartozékként is kapható.

Image

A termékek a Volkswagen Haszonjárművek kempingtartozék-kínálatának legfrissebb tagjai, a kompakt Caddy-től az ikonikus Californiáig és a választék csúcsát jelentő Grand Californiáig.

Ahogy James Allitt, a Volkswagen Haszonjárművek értékesítés utáni szolgáltatások részlegének vezetője elmondta: „Új kempingtartozék-kínálatunk kényelmesebbé teszi az utazást ügyfeleink számára azáltal, hogy minden lényeges, az utazáshoz szükséges elemet kombináltunk okosan megtervezett, kényelmes és kompakt méretben. A Volkswagen Haszonjárműveknél kiemelt prioritást élvez az ügyfeleink életét megkönnyítő tartozékok fejlesztése, ezért a „mobil otthon egy dobozban” nagyszerű megoldás azok számára, akik kempingezést terveznek.”

Ha felkeltettük érdeklődését, keresse kollégáinkat bővebb információkért és az árakért!

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!