Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 4 ötlet, hogy Volkswagenje egész nyáron strandra kész legyen
2022.07.19.
Tippek

4 ötlet, hogy Volkswagenje egész nyáron strandra kész legyen

Itt a nyár, és kevés nagyobb öröm van annál, mint egy tengerparti kirándulás a hőség legyűrésére. Ha pedig szán egy kis időt autója strandra való felkészítésére, akkor a nyugodtan élvezheti a napot, miközben megóvja autóját a homoktól, a napsütéstől és más elemektől az utazás közben.

Nyári tippek a Volkswagentől

Íme négy módszer autónk felkészítésére a következő tengerparti kirándulásra!

1. Győződjön meg róla, hogy autója karbantartása naprakész!

A rendszeresen elvégzett karbantartás fontos ahhoz, hogy VW-je optimális állapotban maradjon. Mielőtt útnak indulna, ellenőrizze, hogy a közelmúltban foglalkozott-e a következőkkel:

  • Guminyomás
  • Folyadékszintek
  • Fék állapota
  • Akkumulátor töltöttsége
  • Klíma és fűtés működése

2. Védje autója külsejét és szerelje fel szállítási tartozékainkkal!

A strandfelszerelés bepakolása az autóba vagy annak tetejére külön kihívás lehet, különösen, ha szörfözést, evezést vagy kajakozást tervez. Szerencsére a VW SUV-modellekhez választható alaptartó rudak⁠ biztonságos alapot biztosítanak a felszerelések szállításához, és számos kiegészítőt támogatnak, például kajaktartót⁠ vagy tetőboxot. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartón elférnek a széles abroncsú hegyikerékpárok és az országúti kerékpárok is, melyek segítségével felfedezheti a part menti sziklákat vagy kerékpározhat a homokdűnék között.

3. Figyeljen az utastér védelmére is!

A strandolás fantasztikus, de az emlékek koszosak lehetnek. A homokos lábaktól a nedves törülközőkön át az olvadó jégkrémekig az autó tisztán tartása kihívást jelenthet. A hátsó ülésre való huzat megakadályozza, hogy gyerekek vagy négylábú barátok nyomot hagyjanak a homokkal és a tengervízzel. A gumi csomagtértálcák és szőnyegek védelmet nyújtanak a kiömlött italok és ételek ellen. Ezekkel a tartozékokkal kevésbé kell aggódnia a foltok vagy karcolások miatt – így több ideje marad a napsütéses szórakozásra összpontosítani.

4. Készítse fel autóját a napsugárzásra és a hőre!

A túl sok napsütés bárki napját tönkreteheti, de szerencsére a Volkswagen járműveket úgy tervezték, hogy mindenki hűvösben lehessen az utastérben. Több modellünk szellőztetett ülésekkel és napfénytetővel is kapható – ez tökéletes a kényelem megőrzéséhez és a légáramlás javításához. Ezenkívül a VW utólagos árnyékolókat is kínál a hátsó ablakokhoz, amelyek segítenek az autóüléseket és a kormányt hűvösebben tartani.

A nyár beköszöntével számíthat a Volkswagenre, hogy mindenkit eljuttat a tengerpartra, élvezni annak szépségét, szabadságát és hűsítő hatását. Legyen szó akár a tengerparti utakról vagy a homokon heverészésről és főzésről, a Volkswagen modelljei tökéletesen felszereltek ahhoz, hogy minden tengerparti kirándulást élménnyé tegyenek.

Image
Image
Image

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.