Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Lukács és Tamás Váci Női Kézilabda kiemelt támogatója 2019-2020 idényben
2019.07.12.
Esemény

A Lukács és Tamás Váci Női Kézilabda kiemelt támogatója 2019-2020 idényben

Cégünk és a Volkswagen márka négy Polo I.Q. Drive és két Golf Variant gépkocsit biztosít a váci csapat rendelkezésére az idei szezonban

HAJRÁ VÁCI LÁNYOK!

"A Váci NKSE csapata a héten kezdte el a felkészülést a 2019-2020-as bajnoki szezonra! Egyesületünket nagy büszkeséggel tölti el, hogy az idei szezonra kiemelt támogatói megállapodást kötött a Lukács és Tamás Kft-vel! A váci Volkswagen márkakereskedés a Porsche Hungária Kft közreműködésével, 6 db személygépjármű biztosításával járul hozzá játékosaink és szakmai stábunk munkájához!


A járművek átadására a július 11-én került sor a Lukács és Tamás Kft Volkswagen márkakereskedésében, ahol Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője videó üzenetben köszöntette a résztvevőket, és örömét fejezte ki, Vác két sikeres és elismert szervezetének együttműködése kapcsán!

A Lukács és Tamás Kft ügyvezetője, Lukácsné Tamás Katalin elmondta, hogy régi vágyuk teljesült azzal, hogy több más kereskedéshez hasonlóan lehetőséget kaptak a Porsche Hungária Kft jóvoltából a Váci NKSE támogatására, hiszen a cég filozófiája és mottója, az „érték, rend, szeretet” teljesen ráillik a Váci Női Kézilabda Sportegyesületre is.


Dalnoki Balázs, a Porsche Hungária Kft Volkswagen márkaigazgatója elmondta, hogy mindig örömmel fogadja a felkéréseket, amikor sportolók részére van lehetősége autókat átadni, hiszen a cég elkötelezett híve a sport támogatásának!
A Váci NKSE részéről Kirsner Erika elnök és Németh András szakmai igazgató köszönte meg a támogatását!


Ezt követően került sor a kulcsok átadására, amelyeket Lukácsné Tamás Katalin, Dalnoki Balázs és dr. Vérten Sándor, a Porsche Hungária Kft kommunikációs igazgatója adott át Helembai Fanny, Lakatos Rita, Sanja Radosavljevic, Szilágyi Zoltán és Németh András részére! A hatodik autó gazdája Kuczora Csenge a győri U19-es Európa-bajnokságon szerepel, ezért Csenge az EB után veheti majd át autóját!"

Forrás: vacinkse.hu

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.