Lukács és Tamás Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Felvillanyozó együttműködés a VW és a Marvel Studios között A Hangya és a Darázs: Kvantumánia filmben
2023.02.22.
Innováció

Felvillanyozó együttműködés a VW és a Marvel Studios között A Hangya és a Darázs: Kvantumánia filmben

A Marvel Studios „A Hangya és a Darázs: Kvantumánia” című filmjének megjelenése alkalmából a Volkswagen globális, 360 fokos kampányt indított az amerikai mozikban, amely az ID.4-et állítja a rivaldafénybe a film ihlette egyedi tartalommal. Az együttműködés alapja a teljesen elektromos jármű termékelhelyezése, mint a szuperhős családi autója a készülő filmben.

Ant-man és az ID.4

„A Marvel Studios alkotásai minden idők legsikeresebb filmjei közé tartoznak, és a Hangya az egyik legszimpatikusabb karakter a Marvel Mozi-univerzumban. Az ID.4 integrálása a filmbe és a kísérő kampányba lehetővé teszi, hogy emberek millióit érjük el szerte a világon” – mondja Gilbert Heise, a Volkswagen globális márkamenedzsment és fogyasztói betekintések részlegének vezetője. „Mi több, a Hangya karakter tökéletesen passzol a márkánkhoz: szimpatikus, hiteles és remek humorérzéke van” – teszi hozzá.

A film megjelenése előtt a Volkswagen és a Marvel Studios „A Hangya és a Darázs: Kvantumánia” című filmje egy közösen létrehozott egyedi helyszínt mutat be a globális kampány elindításához. A Volkswagen, a Walt Disney Studios partnerségi csapata és a Bullitt által kidolgozott és elkészített hirdetést a Marvel Studios régi munkatársa, Anthony Leonardi III rendezte. A Framestore díjnyertes VFX csapata keltette életre a zsugorodó és növekvő hatásokat. A szpot a közösségi médiában, a tévében és a mozikban is látható.

„Ez a szórakoztató, innovatív és integrált kampány rendkívüli módon kelt életre egy történetszálat, amihez kötődni tudunk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk azt a rajongókkal szerte a világon, az MCU következő részének megjelenése alkalmából.” – mondta Lylle Breier, a Walt Disney Studios globális marketingpartnerségi alelnöke.

Ezen kívül a a Volkswagen ID.4 e-SUV-t szerepeltető film készítésének kulisszái mögé is betekintést nyerhetnek a nézők. A jármű a vörös szőnyegen is bemutatásra került a Los Angeles-i világpremieren.

„Manapság az ilyen jellegű együttműködésen keresztül megvalósuló érzelmi történetmesélés rendkívül fontos a márkák számára” – magyarázza Salim Yüksel, aki a Volkswagen jövőtrendjeinek, stratégiai partnerségeinek és globális márkás szórakoztatásának felelőse, és a Volkswagen of America-val közösen vezeti a projektet. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kreatív projekttel összehoztuk globális márkáinkat.”

A Marvel Studios „Ant-Man and The Wasp: Quantumania” című filmjéről:

A szuperhős partnerei, Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) visszatérnek, hogy folytassák kalandjaikat Hangya és Darázs szerepében. Hope szüleivel, Janet Van Dyne-nel (Michelle Pfeiffer) és Hank Pymmel (Michael Douglas), valamint Scott lányával, Cassie Langgel (Kathryn Newton) a család felfedezi a Kvantumbirodalmat, különös új lényekkel találkozik, és belevág egy kalandba, mely túlnő annak határain, amit lehetségesnek tartottak.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.