Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Családbarát Hely és Családbarát Munkahely tanúsító védjegy Bronz fokozatát vehettük át!
2019.12.26.
Esemény

Családbarát Hely és Családbarát Munkahely tanúsító védjegy Bronz fokozatát vehettük át!

Az Októberben elnyert címeket ünnepélyes keretek között, „a Családok sikere közös sikerünk!” jelmondattal első alkalommal adta át Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Családbarát védjegy

Az Októberben elnyert címeket ünnepélyes keretek között, „a Családok sikere közös sikerünk!” jelmondattal első alkalommal adta át a Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. december 11. az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Két kategóriában, a munkahelyi, illetve a szolgáltatói csoportban pályázók nyerhettek elismerést. A díjakat a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át a cégek képviselőinek.

"Nem az akció, a szemlélet a lényeg
Az a cél, hogy olyan vállalatokat, szolgáltatókat díjazzanak, amelyek egész szemlélete családbarátságot tükröz. A többfokozatú rendszer azt garantálja, hogy végig lehessen kísérni ezt a folyamatot. A bronz fokozat után ugyanis lehetőség van elnyerni a későbbiekben az ezüst, illetve az arany fokozatot is.

– Nemcsak a gyermekvállalás előtt állók, vagy a gyermekeket nevelők segítése fontos egy munkahelyen, hanem az idős hozzátartozójukat, szüleiket ápoló munkavállalók élethelyzetére is tekintettel kell lenni – hangsúlyozta az államtitkár. Hozzátette, a munkavállalók számára vonzó lehet, ha egy cég családbarát, hiszen a minősítés a jó munkaerőt is bevonzza. A családbarát szemlélet mellett pedig az anyagi segítség sem elhanyagolható. Utalt arra, hogy a júliusban életbe lépett Családvédelmi Akcióterv kedvezményeit eddig 90 ezer család vette igénybe."

Teljes cikk - www.csalad.hu

 

Nagycsaládos autót, nagycsaládos kereskedőtől!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.