Aktuális rendezvény
2021.12.17.

Mindig állnak mögötted! - Évzáró Est 2021

A Lukács és Tamás Kft munkatársaival, zárt körben megtartotta évzáró rendezvényét.A Piarista Kilátó Központ, az estének és az előadásoknak méltó helyszíneként szolgált.
Évzáró Est 2021

Lukácsné Tamás Katalin beszédének központjában a munkatársak voltak, akik biztosítják a jövő évben 25 éves cégünk működését. Hol szárnyalva, hol egymást felkarolva, de töretlenül magas hozzáadott értékkel végzi mindenki a rá bízott munkát, feladatot.

Image
Image

"Veletek együtt váltunk professzionális vállalattá"

Image
Image

Papp Zoltán Volkswagen márkaigazgató szintén a közel 25 éves együttműködést, és a vevőszolgálat értékeit hozta fel példaként. Előadásában az elismerések mellett emlékeztetett mindenkit a maga mögött hagyott nehéz időszakra.
„Ebben volt jó és rossz periódus is, de talán több jutott a rosszból. A jövő év sem lesz könnyebb, de egy ilyen edzett közösségnek ez nem jelenthet akadályt”

Image

Turek Miklós Petőfi versszínházi előadása előtt a családi barát, kedves ügyfelünk Bokros Levente köszöntötte az est vendégeit.
Előadásában elmesélte, milyen érzés neki cégünk közösségében az, amikor ügyfél, pap, vagy barát helyett „Én” lehetek.
„ Jó érzés mikor bemegyek, és Dicsértessékkel köszöntök, aztán előjön a Szia Levente is. Nem tudom ki izéli meg, a mit az autómon, de tudom, hogy jó kezekben van. Ilyenkor Ti álltok mögöttem”
Példaként hozta fel, hogy a szomszédos templomban Magyarország legnagyobb barokk oltára előtt misézve is tudta, mindig állnak mögötte. 

Köszönjük minden munkatársunknak és partnerünknek a idei kihívásokkal teli esztendőt!
Békés Karácsonyt!


Lukács és Tamás Kft vezetése

Tekintse meg képgalériánkat