Lukács és Tamás Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Az új ID.3 készen áll és hamarosan indul is
2023.01.16.
Újdonság a Volkswagentől

Az új ID.3 készen áll és hamarosan indul is

A Volkswagen idén tavasszal mutatja be a nagyközönségnek az új ID.3-at. A második generációs ID.3 az ID. család sikertörténetének legújabb fejezete: a mai napig több, mint félmillió – a moduláris elektromos hajtásmátrix (MEB) alapjaira épített – ID. modellt szállítottak le az ügyfeleknek világszerte.

Az új, 2023-as ID.3

Az ID.3-at jelenleg a németországi zwickaui és drezdai üzemekben gyártják. A gyártási kapacitást azonban jövőre kibővítik a Volkswagen fő wolfsburgi gyárával. Mindezt azért, hogy kielégítsék a vásárlói igényeket a teljesen elektromos kompakt autók iránt.

„Az új ID.3 a minőség, a design és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket mutatja. A dizájn érettebbé vált, a belső térben használt anyagokat pedig frissítettük” – mondja Imelda Labbé, a Volkswagen igazgatótanácsának értékesítésért, marketingért és értékesítés-követésért felelős tagja. A megújítás során a fejlesztőcsapat számos vásárlói javaslatot fogadott el a termék fejlesztése és az alapfelszereltség javítása érdekében: „Ügyfeleink igényei mindig a középpontban állnak. Ezért figyelmesen hallgatunk, és arra összpontosítunk, hogy termékportfóliónkat az ő igényeikhez igazítsuk” – teszi hozzá Labbé.

Az új ID.3 a legújabb szoftvergenerációval van felszerelve, amely javítja a rendszer teljesítményét és képes fogadni az éteren keresztüli frissítéseket. Ezen kívül az alapfelszereltség is bővült: immár 12 hüvelyk (30,5 centiméter) átmérőjű kijelzőt, kivehető csomagtérpadlót és két pohártartóval ellátott középkonzolt is tartalmaz.

Image

Az olyan funkciók, mint a Plug & Charge és az intelligens elektromos jármű útvonaltervező, még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik a töltési élményt az új ID.3-ban. A VW a teljesen integrált segédrendszerek legújabb generációját használja az ID.3-ban. Kiemelkedő példa erre az opcionálisan elérhető Travel Assist „raj adatokkal” és a Park Assist Plus memóriafunkcióval.

Image

„A Volkswagennél küldetésünk része, hogy a legkorszerűbb technológiákat és innovációkat kínáljuk minden modellben, beleértve a kompakt járműveket is, és az ID.3 jól példázza ezt – például ha új kényelmi és segédrendszerekről van szó: a következő lépés a nagymértékben automatizált vezetés felé vezető úton a legújabb Travel Assist raj adatok használatával” – magyarázza Kai Grünitz, a Volkswagen márka igazgatótanácsának fejlesztésért felelős tagja.

Az ID.3 öt előre konfigurált felszereltséggel lesz elérhető: Life, Business, Style, Max és Tour. A nagy rendelési állomány miatt az első ügyfelek várhatóan 2023 negyedik negyedévétől kapják meg új ID.3-ukat.

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.