Lukács és Tamás Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Az első képek és az új név: a Volkswagen exkluzív előzetese a nemsokára érkező ID.7 Tourerről
2023.11.07.
Újdonság a Volkswagentől

Az első képek és az új név: a Volkswagen exkluzív előzetese a nemsokára érkező ID.7 Tourerről

A Volkswagen megmutatta az első fotókat az ID.7 teljesen elektromos csúcsmodell továbbra is álcázott kombi változatáról, és ezzel egy időben az új nevét is: ID.7 Tourer. Az új modellt 2024-ben mutatják be Európában – bőséges hellyel és nagy hatékonysággal. A Volkswagen a végső dizájnt a következő hónapokban teszi közzé.

ID.7 Tourer

A Volkswagen az egyik legsikeresebb kombigyártó világszerte. Több mint 60 éve léteznek azok a praktikus modellek, amelyeket eddig Variant vagy (az Arteon esetében) Shooting Brake néven hívtak. Az új ID.7 Tourerrel a márka megmutatja első, teljesen elektromos kombiját, amely 2024-ben debütál majd.

Image

Nagy hatékonyság a kifinomult aerodinamikának köszönhetően. Az aerodinamikus karosszéria a legjobb alap a nagy távolságokhoz. Az Európában már bemutatott és bevezetés alatt levő ID.7 limuzin egy rendkívül aerodinamikus Volkswagen, 0,23-as Cd-értékkel. Az ID.7 Tourer Cd értéke közel azonos: 0,24. A hosszúkás, ferdehátú változat elegáns és erőtől sugárzó kialakítása az egyedi, indián nyarat idéző álcázás ellenére is sejthető.

ID.7 Tourer még őszi terepszínű ruhában. Az álcázó fóliázás az ID.7 limuzin többrétegű festésén alapul, amit a Volkswagen az év elején a Las Vegas-i CES-en mutatott be. Az évszaknak megfelelően a matricázás az indián nyarakat eleveníti fel; a hátsó QR-kódok belesimulnak az álcázásba.

Rengeteg hely a kiváló minőségű belső térben a rövid túlnyúlásoknak és a hosszú tengelytávnak köszönhetően. Ha öten utaznak a fedélzeten, akár 545 literes is lehet a csomagtartó – a hátsó üléstámla magasságáig pakolva. Azt lehajtva akár 1714 literre is nőhet a csaknem két méter hosszú raktér térfogata.

Mint az ID. család összes modellje, az ID.7 új karosszériája is a Volkswagen csoport MEB platformján alapul. A rövid túlnyúlású és hosszú tengelytávú moduláris rendszer előnyei a belső térben is megmutatkoznak. Az eredmény egy elegáns, teljes méretű ferdehátú változat, különösen nagyvonalú térérzettel és megnövelt csomagtartóval.

Az ID.7-hez hasonlóan az ID.7 Tourert is a Volkswagen emdeni gyárában fogják gyártani. Az ID.4 után az ID.7 a második MEB-alapú modell, amelyet Németország északnyugati részén gyártanak.

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.