1. Hírek
  2. ID. BUZZ koncepcióautók az IAA Transportation 2022-n
2022.10.19.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

ID. BUZZ koncepcióautók az IAA Transportation 2022-n

A Volkswagen Haszongépjárművek az IAA Transportation 2022 kiállításon mutatta be a gyártáshoz közeli, új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo koncepciójárműveket, kiemelve a teljesen elektromos furgonok sokoldalúságát.

ID.Buzz koncepciók

Hannoverben az ID. Buzz világpremierek választékához, amely hűtött változatot és mentős átalakítást is tartalmazott, több mint 30 új modell csatlakozott, köztük a Multivan taxi változata és a mobil e-bike műhely Crafter átalakítása.

Image

ID. Buzz Flex-Cab koncepció

A holland Snoeks szakemberei egy ID. Buzz Cargo-t alakítottak át személyszállításra. Az öt üléssel rendelkező Flex-Cab koncepció az ID. Buzz Cargo-t a Caravelle elektromos változatává varázsolja. Hátul elektromosan állítható és konfigurálható háromszemélyes üléspad van, a légkondicionálás aszerint alakítható, hogy utasok vagy áruk vannak hátul, így a Flex-Cab alkalmas transzferként, taxiként, közösségi kisbuszként vagy kereskedelmi forgalomban való használatra.

ID. Buzz rohammentő

A Bösenberg által gyártott, gyártáshoz közel álló koncepciójármű az ID.Buzz-t mentőautóvá alakítja. Három személy számára van benne hely, a rakteret orvosi munkaterületnek és orvosi felszerelések tárolására tervezték. A koncepciót egy intelligens moduláris rendszerrel valósították meg, amely minimális változtatásokat igényel az alapjárműben. A rohammentős jelzések szintén be vannak építve, és külön akkumulátorrendszerből futnak.

Image
Image

ID. Buzz Cargo dobozos felépítménnyel

A Veth Automotive dobozos felépítménnyel egészítette ki az ikonikus ID. Buzz dizájnt, amely 3,9 m3-ről 6,0 m3-re növeli a rakteret és 680 kg-os hasznos teherbírást tesz lehetővé. A doboz oldala és hátoldala felszerelhető hagyományos ajtókkal, tolóajtókkal vagy redőnyökkel, így a futárok rugalmasan hozzáférhetnek a csomagokhoz. A doboz belsejében kopásálló, csúszásmentes padló található.

ID. Buzz Cargo hűtős teherautó

Az ID. Buzz Cargo minden eddiginél „coolabb” a Wükaro hűtős átalakításával. A kifejezetten az utolsó kilométeres szállításokhoz tervezett koncepció elektromos hűtőrendszerrel ötvözi az elektromos hajtást. A hűtőrendszer egy alacsony profilú, 230 V-os, tetőn elhelyezett hűtőegységből áll, lapos mennyezeti párologtatóval, négy lítium-ion akkumulátorral és egy inverterrel. Az akkumulátorok a kerékjáratokban helyezkednek el a helytakarékosság érdekében, és együtt akár nyolc órányi töltést is biztosíthatnak. A kisteherautó előhűthető, ha az ID. Buzz Cargo csatlakozik a hálózathoz. 390 kg-os teherbírásával kiválóan alkalmas fagyasztott élelmiszerek kiszállítására, éttermi elvitelre vagy fagylaltszállítóként.

Image
Image

ID. Buzz Cargo mint Miele szervizautó

A feltűnő, paprikavörös fényezésű koncepció a CS/Würth és a Volkswagen Haszonjárművek együttműködése, mely a Miele számára készült. A rakteret a szerviztechnikusok specifikációihoz igazodó, egyedi polcrendszerrel látták el, anyagok, alkatrészek és szerszámok tárolására a Miele ügyfélszolgálati személyzete számára. A beépített, összecsukható asztallal ellátott középkonzol a vezető munkahelyeként szolgál az utastérben.

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.