Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kiemelkedően Családbarát Hely díj 2022
2022.07.12.
Aktuális autószalon-információk

Kiemelkedően Családbarát Hely díj 2022

„Az első gyereksarkot még nekünk építették szüleink!"

Családbarát Magyarország Központ Kiemelkedően Családbarát Hely

Cégünk nevében Lukács Balázs vette át a Családbarát Magyarország Központ, Kiemelkedően Családbarát Hely-díját.

Alapításunk óta küldetésünk, hogy ne csak a gépjármű értékesítés és javítás terén legyünk kiválóak, hanem figyeljünk a legfontosabbra: saját családunkon kívül a nálunk dolgozók, vagy a hozzánk ügyfélként betérők családjaira is. Ez a szellemiség olyannyira egybeforrott velünk, hogy sosem jelentett kérdést az üzlet vagy a család elsőbbsége, hiszen nálunk nem kell választani a kettő között, mert az üzlet és a család egyformán fontos a számunkra. Mindig öröm és büszkeség, ha ezt mások is észreveszik.

A Családbarát Magyarország Központ immár három éve, 2019 óta működik együtt a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségével, amelynek a mi cégünk is a tagja. Idén az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a központ alapított egy új díjat, amelyet a GÉMOSZ tagsága közül nekünk adományozott először. A díj neve Kiemelkedően Családbarát Hely.

Dr. Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ vezetője a díjátadón elmondott beszédében kiemelte, hogy az elmúlt 100 évben fokozatosan vált a családok mindennapi eszközévé az autó. És a 21. századra sem csupán a kombi szóval lehet összekapcsolni a családokat és az autókat. A járműipar környezetkímélő törekvései, a közlekedés fenntartható megoldásai, sőt saját szokásaink változtatása mind gyermekeink, majd családjaik jövőbeni életminőségét alakítják. Az Ügyvezető Asszony cégünket méltatva azt mondta:

"A szalonba érkezve rögtön érzékelhető a családias légkör, az ügyfélváróban a megszokottnál nagyobb játszósarok várja a kisgyermekeket. A játékok mellett babakocsit, pelenkázót, valamint gyermek-kiegészítőkkel felszerelt mosdót is találtunk."

A Családbarát Magyarország Központ díja, a GÉMOSZ ajánlása megerősítette, hogy a több mint 25 éves múltra visszatekintő vállalkozás közösségi programjaival, a speciális élethelyzetekre, az otthonlévő kismamákra és nyugdíjba vonult munkatársakra is figyelmet szentelve munkáltatóként is kiemelkedően családbarát.

Köszönjük mindenkinek, munkatársainknak, ügyfeleinknek egyaránt, hogy nap mint nap bizonyíthatjuk, hogy nem kell választani a vállalkozás és a család között, ha valóban komolyan vesszük feladatainkat, és vigyázunk értékeinkre. 

Lukácsné Tamás Katalin
ügyvezető - tulajdonos

Image

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Fotó: Förster Tamás

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.