Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Rendkívüli támogatást nyújt munkatársainak a Lukács és Tamás Kft.
2022.09.05.
Aktuális autószalon-információk

Rendkívüli támogatást nyújt munkatársainak a Lukács és Tamás Kft.

Lukácsné Tamás Katalin tulajdonos, ügyvezető úgy döntött, hogy a növekvő energiaárak és infláció enyhítésére rendkívüli támogatásban részesíti munkavállalóit.

Rendkívüli támogatás munkatársainknak

A családi tulajdonban lévő váci vállalkozás munkatársanként bruttó 200.000 forintos összeget folyósít minden munkatársának, amire több mint 10.000.000 Ft-os keretet különített el. 

„Vállalkozóként, anyaként és nagymamaként is érzem az életünket megváltoztató történéseket, de most sem az aggodalmaskodással foglalkozom. A kihívások kezelésében bajnokok vagyunk. Egymás után gyűrtem le munkatársaimmal a 25 év alatt elénk gördült nehézségeket, így lesz ez most is!

 Biztonságot ad mindenkinek a cégnél, az, hogy kölcsönösen számíthatunk egymásra. Tudom azt is, hogy egy ilyen támogatás után mindenki a 100% feletti munkára fog törekedni.

Cégünk mindig is az embert tartotta a legfontosabbnak, ezért döntöttem úgy, hogy kiegészítő támogatást folyósítunk a kollegáknak, bruttó 200.000 Ft összegben. 

Ügyfeleink és partnereink számára is fontos, hogy stabil munkaerő biztosítsa a ránk bízott gépjárművek javítását, és az értékesítés a már 25 éve megszokott legmagasabb színvonalon tudjon működni. – mondta el Lukácsné Tamás Katalin.

A Kiemelten családbarát címmel rendelkező cég mindig nagy figyelmet fordít a munkavállalóira. Az elbocsátások helyett folyamatosan erősíti csapatát, töretlenül segíti kollegáit.

Ez az anyagi támogatás is hűen tükrözi a cégvezetés munkatársai iránti magas megbecsülését. 

„Köszönjük munkatársainknak, ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy ebben a kihívásokkal teli időben is erőn felül tudunk küzdeni együtt. Bízunk benne, hogy mindenki élete rövid időn belül visszatér egy biztonságos, normál kerékvágásba.”

Lukácsné Tamás Katalin

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.