Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Segíteni másokon nem csak kötelesség
2022.09.30.
Aktuális

Segíteni másokon nem csak kötelesség

A mozgás, a helyváltoztatás szabadságának biztosítása egy autókat forgalmazó vállalkozás számára alapélmény. De néha rá kell döbbennünk, hogy egy gépjármű sokkal több lehet a vezetési élménynél vagy a kényelemnél.

Segíteni másokon nem csak kötelesség

Van, aki számára egy autó nélkülözhetetlen az élet alapvető tevékenységeihez. Nemrég jutott el hozzánk a hír, hogy egy Vác környéki településen élő, mozgássérült gyermekét egyedül nevelő édesanya autója javításra szorul. Úgy gondoltuk, hogy segíteni nemcsak kötelességünk, de jelmondatunk értelmében küldetésünk is. Az autót díjmentesen javítottuk, és az édesanya felől érkező köszönet minket is továbbgondolkodásra késztetett.


Levelében azt írta: az autó gyermekének létszükséglet, hiszen jobb lába a kerekesszék, bal pedig az autó.


"Köszönet!


Hála és köszönet a mérhetetlen segítő szándékért. A hatalmas empátiáért és szeret(et)ért, mely minden alkalommal a szalonban bennünket fogad. A dolgozók mosolyogva tekintenek ránk. Ez nekünk hatalmas pozitívum!

Nagyon hálásak vagyunk Lukácsné Tamás Katalinnak, hogy az autónk javítási költségeit átvállalta. Hatalmas terhet vett le a család válláról.

Az autó létszükséglet gyermekemnek, hiszen jobb lába a kerekesszék, bal pedig az autó!

Köszönet és Hála mindenért!"


Figyeljünk oda jobban egymásra ezekben a nagyon figyelemhiányos időkben, mert csak az az idő a miénk, amit önzetlenül meg tudunk osztani másokkal!

Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.