Lukács és Tamás Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Minden kristálytisztán látható: az új Amarok mátrix fényszórói
2022.06.07.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Minden kristálytisztán látható: az új Amarok mátrix fényszórói

Fények és függöny fel az új Amaroknak! A Volkswagen Haszonjárművek prémium pick-upjának premierjén a széria LED lámpáké lesz az egyik főszerep.

Új Amarok LED-mátrix fényszórók

Mint prémium autó – fényerősség szempontjából is – az új Amarok alapfelszereltségként LED-es fényszórókkal érkezik majd. Opcióként és a pick-up magasabb specifikációjú változataban megtalálható az úgynevezett „IQ.Light” is. Ezek a LED mátrix fényszórók nagy hatásótávolságú fénygrafikát mutatnak. Bár az éjszakát nem változtatják nappallá, az éjszakai vezetést nyugodtabbá teszik. A jellemzők közé tartozik az aktív (vagyis automatikusan) tompított fényszóró szembejövő forgalom, utcai világítás vagy közlekedési lámpák esetén, valamint a statikus kanyarlámpák, amelyek jobban megvilágítják a menetirány szerinti kanyarokat. Ez nagyobb kényelmet és biztonságot biztosít.

Albert Kirzinger, a Volkswagen Haszonjárművek tervezési csapatának vezetője: „Csúcstechnológiás lámpáival az új Amarok már messzebbről felismerhető lesz, mint valódi VW, ugyanakkor egyedi arccal rendelkezik a fényeinek köszönhetően.”

Az „IQ.Light” csak egy a sok kiemelt tulajdonság közül a Volkswagen Haszonjárművek új Amarokjában. Az elkövetkező hetekben további újdonságok várhatóak.

A Volkswagen Haszonjárművek dizájnja karizmatikus alapot biztosít a prémium pickup technológiájának. Az IQ.Light LED-mátrix fényszórók kiemelik az új Amarok csúcstechnológiás megjelenését.

Az új fényszórókat most egy rövid videón meg is nézheti.

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.